tiistai 14. elokuuta 2012

Animecon IX + camping = ???

Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Mikä on muuten näin "kirjailijan" point of viewistä totaalisen perseestä - onneksi on olemassa taidekertomamuoto nimeltä sarjakuvat!Eli yhteenvetona ylemmästä - muistakaa käyttää villasukkia.

Animeconista on nyt mukavasti sellaiset kuukauden päivät ja meikäläinenkin sai vihdoin aikaiseksi tehdä jonkin sortin jälkifiilis-postauksen kyseisestä tapahtumasta. Mutta koska ne kuvat kertovat edelleen enemmän kuin tuhat sanaa niin tästä lähtee :3


PCn järjestämän bussikyydin matkaemäntänä alkoi matkani kohti Kuopion animeconia :)
Lauantaina aloitin päiväni pitkästä aikaa ohjelmalla - jälleen kerran yhdistyksen puolesta. Yllätyksekseni panelissa oli kaverini, sekä yksi bussilaisistamme - kyllä muailma on pieni! 
Telttailu on kivaa!
Eeppiset ystävät ovat eeppisiä

Omg! Näitä näkee harvoin!
Reid! Rakastuin!
Urho ei jätä koskaan kylmäksi ^___^
Tää Kamina oli niin hieno!
Samurai Deeper Kyo cossaaja!
Pallo! 

Kaverit poneina! Pian pääsen heille Aplejackiksi ^___^Oma cossini Ranulf, josta ei saatu kuvia T___T
Tietääkö kukaan mistä sarjasta?
Että sellaista. Kaikin puolin oli ihan mukiinmennyt coni. Harmittaa edelleen, ettei tuosta Ranulffista saatu kunnon yksityis-shuuttia, sillä se istui loppujen lopuksi meikäläiselle yllättävän hyvin. Olin kovasti stressannut "ei tällä kropalla" mutta lopputulos ei ollutkaan yhtään hullumpi.

Loppuun vielä kiitos kaunis kaikille conibussi Hopeanulen kyytiläisille ja ensi vuonna samalla porukalla Bakaconiin ;)

1 kommentti:

  1. Naapurista hyvää päivä. Kaunis tuli blogi merkinnästä ja hauskana puolena täytyy todeta viel että samaiset naapurit on liikkeellä taustallaasi heti tuon vessan edessä bloggauksen alussa. :D Viis ekaa ohi menevää jalka paria ja oman ääneni selittämässä jotain.

    VastaaPoista