perjantai 13. heinäkuuta 2012

1 päivä animeconiin!

10:07
Herättiin 1,5 tuntia sitten, mutta ei ole päästy läppäriä pidemmälle. Pakkaaminen on vielä kesken, cossi on korvia vaille valmis ja ne ajattelin ommella vasta bussissa. Aamulla ei saatu enää unta kuin alkuconeissa konsanaan ja nyt pitäisi nousta pois tästä bloggaamasta ja siirtyä pakkamisen puolelle.

12:34
Pakattu on ja nyt odotellaan sellaiset 1,5 tuntia, että kello valuu lähemmäs kahta ja päästään lähtemään :D

14:00
Yllätys soitto urumin-omistajalta. Pitäisi lähteä hälle hakemaan tavaraa tullista...

15:00
Kaikki on perseestä! Puolen tunnin päästä pitäisi olla Helsingissä bussilaisia kaitsemassa ja me ollaan menossa jonottamaan pankkiin rahaa Tikkurilassa... eikä edes olla käyty siellä tullissa. FUCK!

15:05
Mulla on maailman paras pikkuveli! Hän käy hakemassa urumin tavarat ja tuo ne Lahteen, josta otamme kyytiin loput conibussilaiset. Ja itse pääsen hoitamaan omia velvollisuuksiani. Jesh!

16:00
Conibussi on lastattu, kaikki kyydissä ja matka kohti Lahtea. Meillä on myös kuljettajan lisäksi tosi suloinen matkaisäntä!

17:30
Velipoika toi urumin laatikot Lahteen ja poimimme loput kyytiläiset - ja ei kun matka jatkuu!

19:30~ seisotaan jumissa Juvalla, Lammenrannan risteyksen kohdalla - aika paha kolari näyttää tukkineen tien :(

23:00~ saavutaan Kuopioon ja osa porukoista onkin jo pudotettu pois Rauhalahden leirintäalueelle ja Hatsalan koululle :)

23:30
Saavun leirintäalueelle. Nurmikenttä on veden vallassa. Väsyttää. Jozo-dono on pystyttänyt jo teltan. Nukahdan sateen ropinaan ja viereisestä teltasta kuuluvaan huilun soittoon - kappale on se missä Gandalf saapuu Kontuun. Huomenna Animecon ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti