tiistai 22. lokakuuta 2013

Nagi - Deadman Wonderland

NAGI "OWL" KENGAMINE - Deadman Wonderland

Mikä
Nagi on DWläisen kapinallisjoukkion johtaja. Joutuessaan aikanaan vankilan gladiaattorikisassa vaimoaan vastaan, hän hävisi tahallaan, jottei satuttaisi tätä ja syntymätönstä lastaan. Rangaistusarvonnassa Nagilta poistetttiin äänihuulet, minkä vuoksi hänellä on tekokurkunpää. Rauhallinen ja vähäsanainen Nagi haluaa kaikille vain hyvää ja siksi johtaa kapinallisjoukkoa DW:n alas ajamiseen. Ja jotta pääsisi lapsensa luokse.

Milloin

Tein tämän cossin 2013 Desuconiin sunnuntaille ryhmää varten.

Miksi
Koska oli ryhmä järjesteillä. Ja koska Yoh oli jo varattu. Toisaalta vaika tykästyin Yohon ensimmäiseksi, tykkään Nagista ehkä vielä enemmän. Spoilaamatta sen enempää, tykkään hahmoista, jotka ovat muutakin kuin mitä päällepäin näkee. Ja hajalla. Ja sekaisin. Ja kaikkean sellaista... mutta asiaan. Koska ryhmä ja helppo asu :)

Miten
Kaisa ihanana Karakona -
kannattaisi olla kokokuvia itsestä
yksinäänkin...

Tämän teosta nyt ei voi paljon mitään sanoa. Kirpparipaita, josta oli purettu kyljestä valkoiset nauhat, random housut ommeltu, kaksi huivia (toinen neliö, toinen kolmio). Kaulahuiviin yritin purkauksen estoksi laittaa spray-kangasliimaa... tulos epämääräistä valkoista smädgää koko nurja puoli. Ja on edelleen tahmea ;)
Tilaamani peruukki ei koskaan saapunu joten tehtiin kiharoita yhteen vanhaan peruukki suoristusraudalla leivinpaperin välissä. Kaulurin tein sellaisesta harmaasta vaahtomuoviputkesta, jota löysin roskalavalta ^^; kaula-arpi oli arpivahalla tehty :) Niin ja getat ostin ebaysta.

Korjattavaa
Uusi kauluri. Ja housut vois pysyä ylhäällä muutenkin kuin jesarivyöllä ;)

Budjetti
-Getat 20 €
-vyötärörätti ja housu-kangasta yhteensä 3m, 6 €/m = 18 €
-paita 1,30 €
-kaularättikangas, arpivaha, putki ja peruukki omasta takaa.

Yht. 39,30 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti