tiistai 22. lokakuuta 2013

Brittany Pearce - Glee

BRITTANY PIERCE - Glee

Mikä
Brittany on lukiolainen Lima, Ohiossa. Hän on helppouskoinen ja siksi kovin muiden vietävissä. Bi-seksuaalina cheerleaderinä hänellä on reilusti vientiä ja hän onkin pelehtinyt lähes kaikkien kanssa niin jenkkifutisjoukkueessa kuin glee-klubissakin. Kevytkenkäisyydestä huolimatta Brittany on hyvin lapsenomainen ja yksinkertaisuudessa todella suloinen.  

Milloin
Tein Brittanyn ensimmäisen kerran Desucon 2012 perjantaille. Uudelleenkäytin puvun Hypeconissa vuonna 2013.

Miksi
Brittany on aivan ihana hahmo. Hän on niin sympaattinen ja halusin päästä söpöilemään oikein urakalla, mutta aidosti. Itseäni kiehtoo hahmossa nimenomaan hänen lapsenomainen yksinkertaisuus - joka joissain tapauksissa on suoranaista neroutta. Brittany ei ole tyhmä blondi - tällaisissa hahmoissa ei ole mitään hauskaa. Brittany on ikuinen lapsi ja katsoo maailmaa lapsen silmin - siksi siis myös ikuisesti viaton.


Miten
Aloitetaan tuosta nauhasta. Tuosta iki-ihanasta nauhasta, jota ei tuollaisena löydy. Ompelin siis kolmea eriväristä kanttinauhaa yhteen sen ~10m. Hameeseen ompelin ~20 kpl puna-valkoisia pusseja, jotka sitten ompelin yhteen. Paita myös oli yhtä palaa, kuvio tehty osittain liimattavilla kangaspaikoilla, osittain kangaspaloista, osittain kangastussilla. Asu vei aikaa ja hermojakin jonkin verran, mutta olin tyytyväinen

metodeihin - vaikka virheitäkin tuli tehtyä.

Korjattavaa
Punainen kankaani oli huonolaatuista trikoota ja ei pysynyt lainkaan muodossa. Minun olisi pitäny koko cossi tukikangoittaa. Istuvuus oli asussa vähän mitä sattui tuon kankaan venymisen vuoksi ja lopulta puku oli päällä jesarein ja hakaneuloin. Haluan tehdä tämän asun alusta asti uudelleen. Uuteen asuun laitan paitaan vetoketjun, teen kuviot printtikuviolla, käytän laadukkaampia materiaaleja teen kaula-aukosta istuvan, hihansuut pienemmiksi jne. :)

Budjetti
Vaikea laskea, koska en pitänyt aikanaan mitän kirjaa mutta arviot ohessa:
-30 m kanttinauhaa n. 20 €
-kangaspaikka 5 €
-punainen kangas 1€/m, 7m = 7 € (ostin varastoon)
-valkoista kangasta 5 €/m, 1,5 m = 7,5 €
-peruukki, kengät, musta kangastussi ja kangas, omasta varastosta

yht: 39,5 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti