lauantai 1. syyskuuta 2012

Katselen tässä kuinka kaverin kissa pissaa housuilleni...

Kaksi ja puoli päivää sitten kirjoitin kuinka Traconin kahdesta cossista toinen on täysin aloittamatta (ei kaavoja, kaikki palat vielä yhtenä isona kankaana you get the picture) ja toisesta cossista oli valmiina shortsit, sekä paidan ranka - valkoiset yksityiskohdat, taskut ja reunojen kääntäminen vain puuttui. Tämä oli siis tilanne torstaina päivällä kun olin vielä töissä ja päivittelin blogia - sitähän varten me töissä ollaan.

Nyt on lauantai ilta, vähän jälkeen kymmenen ja on taas updaten aika. Olen saanut katsottua ainakin viisi-kuusi jaksoa Game of Thronesia (IHANA sarja btw!!!!) Kävimme Mirun kanssa katsomassa Prometheuksen, kun se oli meikäläiseltä jäänyt näkemättä. Oli oikein hyvä pätkä, siitä ehkä joskus myöhemmin enemmän... paitsi että kuinkakohan vaikea ne space-puvut olisi toteuttaa... Lisäksi olin perjantaina kolmeen asti töissä ja viihdytin velipoikaa tyttärineen töitten jälkeen.

Voisi siis kuvitella, että cosseja ei ole paljon saatu eteenpäin. Todellsiuudessa Leona on kaulusta ja nappitöitä  (joita on kyllä aika runsaasti) ja saappaiden maalausta vaille valmis. Tänään en päässyt edes ylös sängystä, kun olin jo cossia vääntämässä. Ja tämä siis ihan kirjaimellisesti, sillä nousin vain patjallani istumaan, kaivoin kankaat, nuppineulat ja sakset ja rupesin tekemään Leonan paidan alareunaa. Leonan valmistuttua ja aamupalan jälkeen pääsin vihdoin aloittamaan Sasuken.

Jonkun mielestä Sasuke on ehkä hyvinkin helppo cossi, mutta silti allekirjoittanut kirjaimellisesti väänti itkua kun asu ei ottanut onnistuakseen. Mutta ei auttanut kuin niellä kyyneleet, hyväksyä se tosiasia, että homma kusee, taidot ei [taaskaan] riittäneet ja jatkaa cossin tekemistä. Aivan kuten arjessa on päästy ajatuksesta "apua, mitä ne musta ajattelee" niin täytyy saada asenne sovellettua myös conittamiseen. Ei se Sasukelta näytä, mutta ainakin se on huolellisesti ja omien taitojeni rajoilla tehty, joten sen kanssa on elettävä.

Joka tapauksessa kyynelten ja rään välistä nähtiin sen verran ommella, että takki ja housut ovat jotakuinkin valmiit, vain hihat ja lahkeiden reunat puuttuvat. Tuo vuoren kanssa säätäminen ja kaavoittaminen kun on yleensä se kaikkein aikaa vievin osin. Ja sikssakkaus. Voi elämä kun tuli taas kymmeniä metrejä vedettyä sitä saamarin sikssakkia. Mutta eipähän ainakaan purkaudu.

Sandokan the Mighty Pirate! ja hänen koulutyttö tyttöystävänsä. 

Aijon muuten toteuttaa Sasuken päähineen huivina. A) koska kangas loppui kesken. B) pirun mangaka ei piirrä saumoja. C) huivit on kivojaEi kommentteja:

Lähetä kommentti