sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Animuuu~

Tänään on ollut harvinaisen lagaaaaaa~ päivä. Ja siksipä päädyinkin katsomaan aivottomana random animuu. Ja koska vielä pitäisi tunti-pari tuhlata aikaa ennen kuin voi mennä nukkumaan, jotta jaksaa aamulla herätä kirjoituksiin, voin hyvin höpistä tänne noista katsomistani animuista.

Aloitetaan sillä, että mikäli joku on joskus eksynyt myanimelist-profiilini tai muuten jutskannut animusta meikäläisen kanssa - tietää, että olen kaikesta aina nähnyt yhden jakson. Eli siis imutan uusien animeiden ekat jaksot, katson ne, ja jos vaikuttavat kiinnostavilta, imutan koko sarjan ja katson sen. Siis teoriassa. Todellisuudessa terän ulkoiseni on täynnä animea D-kirjaimesta eteenpäin (A-C on muualla kun tila loppui) odottamassa todennäköisesti zombie apocalypsea jolloin aikaa mokomien katsomiseen muka olisi. Tässä nyt siis ekojen jaksojen perusteella fiiliksiäni.

Natsuyuki Rendezvous
Painoin animehere.comissa tägiä supernatural ja katsoin mitä tuli. Tämä oli ensimmäisten joukossa. Ensimmäisen 10 minuutin aikana ajattelin lähinnä wtf, supernatural what? Sitten animun cätchi kävi ilmi ja hommasta tuli huomattavasti kiinnostavampi. Josei on jollain saralla aina iskenyt meikäläiseen. Itselläni ei ole mitään romantiikka vastaan, mutta yleensä teinitytöille suunnatut animut ovat vain niin korneja, ettei kaltaiseni vanhus niitä sulata. Toisaalta teininäkin romantiikka oli sivuseikka - kunhan heppoja, jännitystä tai pornoa riitti. Tästä syystä josei uppoaa meikäläiseen huomattavasti paremmin kuin shojo - kuin myös tässä tapauksessa. Animaatio oli nättiä ja sen enempää spoilaamatta sarjan tantantaa-efekti sai meikäläisen jopa harkitsemaan tämän katsomista loppuun. Ehdottomasti varastoisin, jos koneellani olisi yhtään ylimääräistä tilaa. Voisin myös harkita tuon valkopaitaisen ukkelin cossaamista. Mikä minulla on näihin tylsän näköisiin hahmoihin?
Phi Brain
Tähän olin törmänny kuukausi-pari sitten ja kun näin sen animehere.comin seinällä kävin kaivamassa ykkös osan ja katsoin sen. Ja kuten alkuarteista jo arvasin, tämä oli hyvä. Sen lisäksi, että idea oli uniikimpi shonenissa, myös hahmokaarti ja design miellytti. Ja ideahan on siis, että tuo ruskeatukkainen ilveilijä on älyfiksu ja mestari ratkaisemaan pulmia ja pähkinöitä. Idea kuulostaa niin älyvapaalta, että oli pakko katsoa ja todennäköisesti katsoa vielä lisääkin. Ja tässäkin oli valkoiseen kauluspaitaan pukeutunut dude, josta pidin ja jota voisin cossata. Ah tätä hahmodesignen kirjoa X)

Sekiei Ayakashi Mangatan
Tästä tuli lähinnä mieleen Kazuma Kodakan Midare Somenishi. Ja koska kyseinen yaoi-manga teki tähän typykkään lähtemättömän vaikutuksen kymmenkunta vuotta sitten, kaikki mikä muistuttaa Midarea on tsekattava. Tässä tapauksessa siis 5 minuutin pituista, ei kovin nätisti animoitua nettianimea. Ei sillä, pakko tätä on katsottava lisää. Oli sen verran ihmeellistä schaibaa.


Rental Magica
Tähänkin on tullut vuosien aikan törmättyä, joten kun sen listassa näin, piti se tietty katsastaa. Aika mitäänsanomatonta schaibaa. En hirveästi lämpene näille vinkuiita-pääpojille ja yleensä jos hahmokaarti ei sytytä, ei sytytä sarja muutenkaan. Eka jakso oli muutenkin harvinaisen random, huonosti leikattu ja muutenkin aika mitäänsanomaton. Koulupuvut oli kyllä söpöjä. Ja tuo valkoisiin pukeutunut kissamies oli aika kiva.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti