perjantai 13. heinäkuuta 2012

Tissit ihq...

...not. Minä en pidä tisseistä. Mielestäni tissit ovat rumia ja ehkä vähiten viehättävä/eroottinen osa naisessa. Tai miehessä. Kyllä, luitte aivan oikein, en myöskään hirveästi pidä rintalihaksista. Naisten tisseihin verrattuna miesten tissit ovat kuitenkin huomattavasti esteettisemmät ja uskon, että tämä johtuu siitä, että ne ovat usein kiinteämmät ja ennen kaikkea nännit ovat kiinteät. Mutta siis naisten tissit - rumat kuin mitkä. Koen ainoastaan sellaiset venus-patsaan tissit kauniina, taaskin koska ne ovat pienet, kiinteät ja nännit näyttäisi olevan tehty nikkelistä.

Ehkä ei niin suuri mieltymykseni naisten rintavarustukseen johtuu siitä, että olen vain kateellinen. Omat rintani kun ovat järkyttävän rumat. Ei ette saa kuvamateriaalia. Ja valitettava tosiasia on, että veistoksia lukuunottamatta naisten rinnat ovat epäparia, suhteellisen ryhdittömät, nännit epämääräiset läikät ja hyvällä tuurilla niissä kasvaa vielä karvojakin - kaikin puolin epäeroottiset siis. Mutta niin kuin sanottuna, saatan olla vain kateellinen. Toisaalta taas hyvänmuotoinen pylly, suloinen vatsanseutu tai lihaksikkaat kädet saavat meikäläisen pään kääntymään (ja ne paitojen läpi loistavat nikkelinännit) - eikä tuo seutu ole itselläni mitenkään hemaiseva sekään.

Tulevia cossejani - can you catch them all?
Mistä siis johtuu ihmisten obsessio rintoihin? Ihmiset hankkivat joko pysyviä tai väliaikaisia tissien laajennuskappaleita ja miesten animu/pelit on täynnä toinen toistaan järkyttävämpiä meloneja. Onko se joku rintaruokinnasta aivoihimme iskostunut kaipuu tissejä kohtaan vai mikä? Kun tuntuu, että myös heterohkot naisihmeiset ovat aivan fiksaantuneita tisuleihin - että teille pojille vaan tiedoksi, hyvien naispuolisten ystävien on täysin soveliasta tarttua toisiaan rinnoista. Toki täytyy myöntää, että on tisseissäkin yksi vähemmän epämiellyttävä ulkoinen piirre - voisinpa jopa sanoa silmää miellyttävä - ja se on kleevake. Eli siis tissien muodostama rako, joka saattaa vilkkua paidan kauluksesta. Tässäkin tosin mitä enemmän tissiä näkyy, sen rumemmaksi kokonaisuus muuttuu. Itse voisin kuvitella, että kleevakkeen esteettisyys omassa silmässäni johtuu ihosta. Pehmeä, sileä iho, joka harvemmin on luonnonvoimien armoilla, on esteettisesti hyvinkin kaunis - toisin kuin se duunarin rako.

Toki mielenkiintoisia - ei-paljastelevia - naishahmojakin löytyy
Mutta vaikka itse en pahemmin nais-niinkutsutusta-kauneudesta paljon välitä, kuuluu omallekin listalleni näitä heru-heru naikkosia. Miksi? Koska se peittävä osa vaatteista on yleensä hienoja ja valitettava tosiasia on, että hahmoista yritetään luodessa tehdä mahdollisimman puoleensavetäviä - hence paljon paljasta pintaa näkyviin. Naisten rooli kun erinäisissä sarjoissa on useimmiten olla päämiesten kiinnostuksen kohde ja/tai miesyleisön halun kohde - onko siis ihme, että naiset crosplayaavat niin paljon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti