keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

10 päivää animeconiin

Tiedättekö sen tunteen, kun koko päivän on ommellut ja kaikki on mennyt päin helvettiä ja sitten kun vetää asun päälle, kokonaisuus näyttääkin oikein hyvältä? Tänään sitä tunnetta ei tullut. Aikaisemmin eurokankaassa tuo tunne tuli kun löysin ihanan kankaan, joka sopi jotakuinkin täydellisesti tarkoituksiini. Sen sijaan nyt, kun Ranulf alkaa olla enemmän tai vähemmän valmis olen tulut kasvokkain sen tosiasian kanssa jonka jo projektia ekan kerran suunnitellessani tiesin: Hahmo ei sovi minulle yhtään.

Ongelma on siinä, että Ranulffi on suora. Minulla sen sijaan ei mitään muuta kropassani ole kuin moukuroita, kuhmuroita ja kulmia. En muunmuassa saa jalkanauhoja tasaisiksi, koska pohkeeni ovat hervottomat, mutta nilkkani suht kapeat. Menemme siis 20 cm ympäryysmitasta 40 cm ympäryysmittaan - yritä nyt sitten kierittää ei joustava kangasuikale tuohon tasaisena - ei muuten onnistu.

Ranulf on nyt kuitenkin n. 85 % valmis - enää viimeistely, peruukin modaus ja nahkalaukun teko ja it's done. Hieno siitä ei tule, mutta tulipahan tehtyä. Niin ja tietty vielä häntä ja korvat! Nyt sain niihin lankaakin :)

Koujiron kanssa sen sijaan menee huonommin - tilaukseni kangastorilta nimittäin kusi ja nyt olemme jännän äärellä: saanko kankaita ajoissa eli kerkeänkö kyseisen cossin tekemään. Ja jos en saa tarpeeksi ajoissa, niin mitäköhän kummaa pistän päälle animeconin lauantaille...???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti