perjantai 10. tammikuuta 2014

Hakuei Ren - Magi

HAKUEI REN - MAGI THE LABYRINTH OF MAGIC

Mikä
Hakuei on Magi: the Labyrinth of Magic sarjan Kou-keisarikunnan ensimmäinen prinsessa sekä armeijan kenraali. Hakuei on kiltti, hyvin isosiskomainen hamo, jolla on vahva oikeudentaju. Hän rakastaa veljeään Hakuryuuta suunnattomasti ja inhoaa sotia.

Milloin
Animecon 2013 lauantai, Kouvolan cosplay-harrastajien piknik.

Miksi
Koska kaveritkin teki Magia niin pitihän munkin. Harvinaista kyllä, tykkäsin hahmosta suunnattomasti. Pystyin samaistumaan häneen hyvin (olen kanssa kunnon isosisko) ja kerrankin oikeasti vahva naishahmo, joka ei yritä liikoja eikä ole alasti. Olen myös aina rakastanut noita strategisti-viuhkoja ja koska propinteko-taitoni tarvitsevat harjoitusta oli sekin iso plussa.

Miten
Joku ihana ihminen devissä on tehnyt Hakuein vaatteista päälle-pukemis-ohjeen, joten aivotyöskentelyä tähän ei juuri tarvittu. Tallinnan reissulla keväällä löytyi täydelliset kankaat edullisesti, joten budjettikin pysyi käsissä. Kunnon kokoisia sulkia en sieltä älynnyt ostaa, joten pilailupuodin enkelinsiivit saivat uuden elämän viuhkanani. Viuhka söi lisäksi finfoamia, softista, kuumaliimaa, muoviputkea sekä pääsin ensimmäistä kertaa myös kokeilemaan worblaa - ihana aine!

Korjattavaa
Kaikki. En olisi uskonut, että näin helpon cossin onnistun tällä kokemuksella kusemaan näin täydellisesti, mutta toisin kävi. Hameen hihat/olkasaumat olivat aivan vinksallaan, pinkki sisä"korsetti" ei istunut lainkaan ja peppuläppä oli ehkä ommeltu maailman ruminten... lisäksi musta peruukki söi aivan kaiken värin kasvoiltani ja näytin kaikissa kuvissa väsyneeltä, pöhöttyneeltä ja kuoleman sairaalta... tämä cossi onkin saanut jo uuden elemän seuraavissa projekteissani.

Budjetti
Kaiken kaikkiaan satasen verran ostin Tallinnasta kangasta, joten voin vain arvioida kangasmenekkiä tämän kanssa...

-Kankaat+nauhat 30 €
-Peruukki 15 €
-Siivet 13 €
-Muut viuhkamateriaalit+kengät löytyi omasta takaa

Yht. 58 €

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Maltan tuskin odottaa että olen tarpeeksi hyvä tekee Dynasty Warrios cosseja... koska siellä noita strategisti-viuhkoja pääsee tekee lisää <3

      Poista