maanantai 13. tammikuuta 2014

Cutter - Elfquest

CUTTER - ELFQUEST, ORIGINAL QUEST - THE QUEST BEGINS

Mikä
Cutter tai Terä teille, jotka saatte käsiinne sarjakuvien suomennokset.
Sudenratsastajien nuori päällikkö. Virallisilta sivuilta vapaasti suomennettuna; Cutter on aina johtanut klaaninsa jäseniä, joista jotkut ovat tätä satoja vuosia vanhempia, hellällä, mutta vankalla kädellä. Luja uskossaan, mutta mikäli hänen klaaninsa hyvinvointi sitä vaatii, valmis taipumaan omista näkemyksistään. Hänen parhaan ystävänsä mielestä piirteet, jotka erottavat Cutterin entisistä päälliköistä, ovat tämän mielikuvitus ja kyky ei vain hyväksyä muutos, vaan hyödyntää se.

Milloin
Tampere Kuplii lauantai 2012, Ropecon lauantai 2012, Ropecon lauantai 2013

Miksi
Elfquestit ovat mieletön sarjakuva ja olen aina rakastanut päähenkilön parasta kaveria Skywisea. Kun sitten kaveri sanoi, että voisi tehdä Skywisen, hihkaisin, että jos sen teet, teen sulle Cutterin. Ja näillä sitten päädyttiin Kupliiseen kisailemaan. Cutteria on sitten tullut pidettyä päällä pariinkin otteeseen ja ilokseni olen saanut useammankin klaanini jäsenen mukaan.
Kuvaaja Santtu Pajukanta

Miten
Cutter on taas näitä cosseja, jotka muodostuivat kuin itsestään. Lähes kaikki tarpeet löytyivät kotoa ja cossi vain surautettiin kasaan. Valitettavasti henkilö, joka teki täydellisiä Elfquest-korvia oli juuri kuollut ja jouduimme tyytymään peruskorviin, mutta muuten cossin vääntö onnistui kivuttomasti. New-Moon tikari jäi tekemättä, mutta ehkä vielä joskus...

Kyseisenä vuodenaika ei ollut enää turkiksia myynnissä, joten jouduin tyytymään lyhyeen karvaan, jonka sitten vain ompelin pussiksi ja täytin, saadakseni liiviin oikean muodon.

Korjattavaa
Se New Moon! Kaulakoruja on tehty kaksi, koska ensimmäinen katosi, liivi on tehty uudelleen pidemmästä kasrvasta, on käytetty toista peruukkia, peppuläppä on tehty kertaalleen uusiksi (sulka on vaihdettu jokaista käyttökertaa koden)
Kuvaaja J.KamekoBudjetti
-peruukki 15 €
-korvat 15 €
-paitakangas 7 €/m 1,5m = 10,5 €
-(uusi)peppuläppäkangas 15 €/m 0,4m = 6 €

housukangas, karvat, kengät, kenkäkangas yms. omasta takaa.

Yht.

46,5 €


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti