maanantai 9. joulukuuta 2013

Leona - King of Fighters

LEONA HEIDERN - KING OF FIGHTERS [-96]

Mikä
Asu on ollut sama, vain sävy vaihdellut
v. 1996-2002  peleissä (ainakin)
Leona on King of Fighters-pelisarjan sotilasnainen, joka suonissaan virtaavan Orochi-veren takia teurasti koko kylänsä. Leona menetti tapahtuman johdosta muistonsa ja hänet löytänyt Heidern kasvatti hänestä taistelijan. Leona pitää taustansa vuoksi tunteensa hyvin koossa - niin koossa ettei omaa joukoaan lukuunottamatta edes puhu kenellekään.

Milloin
Tracon 2012 sunnuntai
Pelihahmojen maailmanennätys 2013 Särkänniemi

Miksi
Miksi minä nyt ylipäätään mitään cossaan? Päähänpisto, outletissa oli vihreätä kangasta, olin halunnut tehdä KOF/SNK cossin jo pidemmän aikaa... jotain sen suuntaista. Leona on hahmona ihana, hänessä on asennetta ja pidin hänen asustaan/lookseista.

Miten
Leonan tein taas vaihteen vuoksi puhtaasti lähtemällä tekemään. Otin omista shorteista vähän kaavoja shortseihin ja paidassa rupesin vain kokoamaan. Olin
Korjasin housuja ja maalasin kengät tähän pitäessäni häntä uudemman kerran päällä vuoden 2013 pelihahmojen maailmanennätysyrityksessä Särkänniemessä.
Emilia Lahtinen kuvasi, Kaisa oli Blue Maryna
liian laiska modaamaan kenkiä, joten vedin mustilla maihareilla... olivat joka tapauksessa liian lyhyet. Taas sain oppia kuinka hakattavat painonapit ovat hanurista.

Korjattavaa
Kaiken kaikkiian olen suhteellisen tyytyväinen tähän asuun. Maalasin kengät (liian lyhyet edelleen) ja korjasin housuja kireämmäksi sekä muistin ottaa korvikset mukaan pitäessäni tätä päällä toistamiseen 2013 loppukesästä.

Budjetti
(heitetään hatusta)
-vihreä kangas 3 €/m x 2m = 6 €
-painonapit = 5 €
-peruukki = 20 €
hanskat, maalit ja valkoinen kangas omasta takaa

Yht. 31 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti