keskiviikko 22. tammikuuta 2014

SINÄ!

Niin juuri sinä! 50. lukijani! Ilmianna itsesi! Ryhdyit seuraajakseni tällä viikolla, siis 20-22.1.2014 välisenä
aikana!

[jos joku osaa kertoa mistä löydän bloggerissa lukijoideni statsit, ilmoittakaa ihmeessä sekin]

Siis onneksi olkoon! Kiitokseksi lukijaksi ryhtymisestä saat palkinnon. Koska olen köyhä opiskelija en voi lähettää sinulle läjää piilareita/peruukkeja yms. mukavaa. En myöskään koe olevani tarpeeksi taitava tekemään cosseja, jotta uskaltaisin luvata sellaisen sinulle tehdä. Joten annan sen ainoa asian jonka voin antaa; itseni.

Nimeä siis cossi, jonka haluaisit minun tekevän ja sen teen. Säännöt ovat seuraavat:

 1. Sinun pitää ilmoittaa hahmo referensseineen vuoden sisällä - siis 22.1.2015 mennessä.
 2. Ilmoitettuasi hahmon, jonka haluat minun tekevän, minulla on  vuosi aikaa tehdä se
 3. Saat asusta photoshootin ja mahdollisesti, mikäli muut suunnitelmat antavat periksi, coniasun (esim. ryhmääsi). Lupaukseni on sitova, eli jos pyydät minua tekemään asun X-coniin, Y-päivälle ja sanon että sopii, sen myös teen. Sen sijaan sinä voit muuttaa mieltäsi (kävisikö X päivä Y:n sijaan), mutta en lupaa, että voin lennossa päivää vaihtaa. Sen kuitenkin teen jos vain muut suunnitelmat antavat myöten.
 4. Asu voi olla mikä tahansa mistä tahansa. Sen ei tarvitse olla edes cosplay. Muistathan kuitenkin, että on minun päätettävissäni miten sen toteutan. Nyrkkisääntönä voit pitää, että mitä vaikeampi/kalliimpi asu, sen huonompi lopputulos. Jos haluat, että teen Bumblebeen; lopputulos voi hyvinkin olla läjä pahvilaatikoita keltaiseksi sprayattuna. Jos haluat, että teen naku-version X-hahmosta, saat todennäköisesti ainoastaan photoshootin kasvoista ;)
Joten ei kun ilmiantamaan itseään!

2 kommenttia:

 1. Taidanpa minä olla 50. lukijasi! XD Hömmhömm, alanpas siis keksimään asua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ilmiantautumisesta! Sitä siis odottaessa :)

   Poista