keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Lorelai - Suikoden

LORELAI - Suikoden II


Mikä
Lorealai on eräänlainen arkeologi Suikoden pelisarjasta. Hän on taitava eri aseiden kanssa ja kiertää ympäri maailmaa tutkien mystisen Sindarin-kansa jälkeen jättämiä raunioita. Hän on yksinäinen sielu, mutta valmis kulkemaan myös porukassa, mikäli muut eivät hänen vauhtiaan hidasta.

Milloin
Yukicon 2014 lauantai.

Miksi
Suikoden on oma lempipelini ja Lorealai, Odessan ja Valerian lisäksi, ehdoton lempparini. Kaksi kolmesta jo tehty, yksi siis enää jäljellä :)

Miten
Yllättävää kyllä, tähän tein jopa kaavat! Käytin pohjana Odessa-cossin valmis tunikaa, mallailin kaavapaperiin kuviot ja sovitin nuppineuloijen avulla kaavat päälleni. Mielestäni olivat sopivat, joten ei kun leikkaamaan kankaat ja nuppineuloittamaan kasaan. Suureksi yllätykseksi onnistuin kertaheitolla!
Kuva: Santtu Pajukanta
Hanskat näköjään unohdin taskuun tms. muutenkin
olisi ehkä hyvä harjoitell näitä poseja ennen
kuvauspalveluun menoa.
Tunikan palat on siis toteutettu kaikki saumoina ja vielä vahvistettu muoto ompelemalla päältä. Kengät maalasin aavistuksen tummemmiksi akryyliväreillä, otsapanta on kevytmassan kuivahtanut jämäpala, jonka vuolsin ja hioin sekä pala spraymaalattua tekonahkaa ja kuumaliima. Eniten oli
ehkä ogelmia miettiä miten tuo viitta oikein menee ja annoin sen kanssa lopulta periksi ja tein sen ihan vain tuubihuivi menetelmällä.

Korjattavaa
Aavistuksen nätimpi otsapanta voisi olla ihan kiva. Tein tähän myös aseen, mutta se oli niin ruma ettei sitä kehdannut käyttää, joten se pitäisi jossain vaiheessa tehdä uusiksi.

Budjetti
-Kankaat 6,5m x 3€/m = 19,5 €
-Kengät 3 €
-Kynsilakka 1 €
[peruukki, maalit, asemateriaalit yms. löytyikin valmiiksi kotoa]

Yht. 23,5 €Ei kommentteja:

Lähetä kommentti