maanantai 9. joulukuuta 2013

Quistis - Final Fantasy VIII

QUISTIS TREPE - FINAL FANTASY VIII

Mikä
Koska kasista ei ole
kunnon reffejä...
Pelattava hahmo Final Fantasy kasissa. Lapsinero, joka iästään huolimatta toimii Balamb Gardenissa, FF8:sin sotilasakatemiassa, ohjaajana. Quistis on hyvin tunteikas, mutta peittää nämä tunteet hyvin. Sen sijaan hän antaa itsestään ulospäin asiallisen ja pidättyväisen kuvan, jotta hänen itsensä ikäiset oppilaansa ottaisivat hänet tosissaan. Quistis näkee itsensä porukan isosiskona ja tuntee velvollisuudekseen huolehtia siksi muista. Hänellä on Balamb Gardenissa oma faniklubi, Trepiesit, jotka idolisoivat häntä.

Milloin
Tracon 2013 lauantai.

Miksi
Quistis on taas näitä päähänpisto cosseja. Tarvitsin keväälle 2013 blondeja naishahmo-cosseja ja Quistiksen nimi pompahti esiin. Kevään juttu peruuntui, mutta Quistis jäi mieleen. Satuin törmäämään eurokankaassa täydellisen väriseen lonettaan ja ostin kankaan varastoon tulevaa varten. Traconin cossisuunnitelmat peruuntuivat murtuneen varpaan takia ja koska Quistikseen oli about kaikki valmiina ja asu oli suht simppeli, päädyin tekemään sen.

Miten
Asu on originalarteissa oranssinpinkki...
semmoinen persikan värinen.

Quistis on taas hyvä esimerkki siitä kuinka yritin kovasti käyttää kaavoja, mutta epäonnistuin. Liivin tein jakun pohjalta, hameen, jonkun hameeni pohjalta. Koska inhoan satiininauhaa, tein morsiusatiinista vyön ja asun koristenauhat. Hameeseen sain vetoketjun melkein piiloon, kiitos Auroran blogimerkinnän. Aseen tein finfoamista, softiksesta, worblasta, kitistä, rautakettingistä ja harjan(?)varresta joka löytyi kotoa. Peruukki laitettiin ylös coniaamuna n. 5 minuutissa pinnien ja lakan avulla.

Korjattavaa
Kaikki? Ei, peruukki on lähes täydellinen! Asu on ihan ok näköinen, mutta olisi ollut ihanaa jos hameen ja liivin saumat olisivat olleet symmetriset. Ruoskan kärkikuutio olisi voinut olla sileämpi ja oma ahteri kapeampi.

Budjetti
-oranssi kangas (tuplaleveä)17,90/m x 0,8 m = 15 €
-vetoketjut+nauhakangas (30cm) 8 €
-peruukki 21 €
-ketju proppiin 4 €

Yht. 48 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti