keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Viimehetken vääntäjät

En ole koskaan ollut hyvä tekemään asioita ajoissa. Osaan kuitenkin laskea ajankäyttöni ja organisoida asioita, eli viimeisenä yönä en yleensä cossejani väännä. Sen sijaan viikko ennen conia on yhtä kun meikäläinen ilman elämää ompelukoneen ulkopuolella.
Tässäkin asiassa on tultu eteenpäin. Tälläkin hetkellä kaikki tarvittavat kankaat, joitain pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta on jo olemassa kahteen tulevaan cossiin - kahteen siksi, etten ole vielä päättänyt mitä Gaalaan laitan päälle. Tai ostanut lippuja sinne. Tai ostanut lippuja Frostiin. Tai varannut majoitusta. Noh, kyllä tässä vielä kerkeää... ^^;
Eli siis kankaat on ollut olemassa jo ainakin kuukauden verran. Ja nätisti ovat edelleen muovipussissa, jossa ne ostin. Kaavan tynkääkään ei ole vielä tehty. Ei sillä, että olisin aivan varmasti päättänyt kumman cossin Gaalaan teen. No, kyllä tässä vielä kerkeää.

Yleensä hoen päässäni mantraa "huomenna sen aloitan", mutta tällä kertaa kyseinen mantrakin on menettänyt äänensä. Syy tähän on seuraava: Ompelu-lanit. Viikkoa ennen Cosplay Gaalaa. Eikö kuulostakin aika buenolta :D Toisin sanoen aijon yrittää sensaatiohakumielessä tehdä cossin alusta loppuun yhdessä yössä. Ja tietenkin jakaa kokemukseni rakkaiden lukijoideni kanssa. Että sellaista.
Niin ja mainostettakoon vielä, että nämä Lanithan ovat siis pääkaupunkiseudun cosplay yhdistyksen järjestämät, eli ovat avoinna kaikille. Oma kone kainaloon ja lanittamaan Nuorten toimintakeskus Happeen :D (lisäinfoa mm. tästä)

Frostin suunnitelmia voinen availla vähän paremmin sitten lähitulevaisuudessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti