tiistai 23. joulukuuta 2014

Kun kaikki ei enään ahdista

Masennus on vähän kuin synnytys - kun se on ohitse ei oikeastaan edes muista miltä se tuntui. Tiedostaa kyllä, että kamalaa oli, mutta jotenkin sitä varsinaista tunnetta ei enää konkreettisesti muista. Itselläni kävi siis juuri näin. 2014 kevät oli aivan hirveätä aikaa, muistan sen, mutta en sitten kuitenkaan varsinaisesti muista. Koska nyt kaikki taas tuntuu hyvältä.


Se kuitenkin menneistä. Teen vielä tämän vuoden puolella koko vuoden coniraportin siltä varalta, että jotakuta kiinnostaa mitä sitä on oikein tultu tehtyä, mutta nyt katse ja suunta kohti tulevaa. Luulisi, että olisin oppinut jotain aiemmista paineista ja osaisin ottaa iisimmin tulevaisuudessa mutta mihin sitä koira karvoistaan pääsisi. Tällaisia kuoppia olen siis itselleni kaivanut:

-5 ryhmäcossia
-2 kisaa
-2 cosplayvänkäriyttä
-1 cosplayvastaavuus
-cosplay pisteen toteutus nuorille suunnattuille harrastemessuille Olen oppinut jotain!
-500 hengen cosplaytanssiaisten järjestäminen
-koirani astutus
-muutto omaan kämppään
-valmistuminen koulusta
-kirjotukset
-kuukauden työssäoppiminen Skotlannissa
-paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen hallitukseen ja markkinointivastaavaksi pyrkiminen.
-kesäduuni

Muutama vuodelle 2015 suunniteltu cossi.

Että sellaista...

4 kommenttia:

 1. Kojuro Sengoku Basarasta! Odotan innolla sen näkemistä jos teet!

  VastaaPoista
 2. Hienoa kuulla että sinulla menee paremmin, olen itsekin kokeillut että välillä täytyy käydä pohjalla toteamassa että sieltä on suunta vain ylös. Muistathan kuitenkin että myös Kuopion suunnalla on olkapäitä joita saa lainata tarvittaessa =) Et ole niin huono ihminen kuin ehkä väität ja ainakin minulle olet ja tulet olemaan ystävä *halaus*

  Olet kyllä saanut taasen paljon aikaan, yksi niitä piirteitä joita olen henk. koht. sinussa ihaillut siitä asti kun tutustuttiin. Nyt vain kohti ensi vuotta ja uusia haasteita (yksi omistani on viimein aktivoitua täyttämään tätä omaa blogiani, on surkea näky vielä toistaiseksi vaikka tällaisenkin menin julkaisemaan...>->)

  Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta toivottelen ja tiedustelen onko kyläily ensi kuussa yhä voimassa? Luc ottaa mielellään vastaan vierailijoita matalaan majaansa vaikka 3. kerroksessa asunkin :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ehdottomasti on voimassa! Olen sille suunnalle tosiaan tulossa näillä näkymin perjantaina 16.1.2015 - varaudu shootattavaksi!

   Poista