torstai 27. kesäkuuta 2013

Desuraportaasi + Animecon ahead

Desusta ei paljon sanottavaa, koska olin enemmän tai vähemmän kokoajan sidottuna kirpputoriin. Jos en ollut myymäässä, olin kirpputorilla ajatuksissa, photoshoottaamassa tai katsomassa cossikisoja. Cossikisoista kaikki on jo sanottu, taso oli mieletön ja sillain. EC-voitto meni aivan oikealle, lopuista vaikea sanoa muuta kuin että taso oli korkea.

Hallcosplay on aina vähän niin ja näin. Se on formaattina pirun hyvä, mutta kaipaa mielestäni kehittämistä. Toki hallcosplayn cossit olivat hyviä - mutta olivatko ne parhaimmistoa? Kuinka herkästi hall cosplayhin pääse koska tuntee cosplay agentit, cossaa agenttien lempisarjasta tms? Ei en sano etteivätkö kaikki cossit olisi olleet hyviä - sanon vain, että paikalla oli varmasti yhtä hyviä ellei parempiakin lauantaina. Hall cosplayn voisi jotenkin kivasti yhdistää vaikka paikalla tapahtuvaan kisa ilmoittautumiseen. Esim. tunnin ajan saisivat halukkaat tulla kuvauspalveluun kuvattavaksi ja agentit valitsevat näistä kuvien perusteella (huom! poseerauksen tärkeys) esim. puolet kisaajista ja toisen puoliskon sitten tämän jälkeen metsähallissa samoojista.

Kuvauspalvelun kuvista puheenollen: Olenko ainoa, joka ei ole hirmu tyytyväinen Kyuun viimeaikaiseen kuvaustyyliin? Toki hienosti rajatut ja kasvoihin kohdistetut ja jännistä kuvakulmista otetut kuvat ovat kivoja ja varmasti kuvaajalle mieluisia ottaa, mutta kun kyseessä on kuitenkin cosplay kuvat niin olisi tosi kiva jos cosseista näkisi myös kokonaisuuden.

Muutamia ottamiani kuvia löytyy ohesta heti cossihöpinäkuvien jäkeen, loput nezumi.picistä.

Animeconin lauantai-cossi
Americana Dawnin Foster (tuo blondi)


Animeconin sunnunai-cossi
Hakuen Magista.
DESUN COSSINI

Sunnuntai
Nagi - Deadman Wonderland

Perjantai
Nuriko - Fushigi Yuugi
Lauantai
Sasuke - Brave 10JA SITTEN NIITÄ KUVIA...

D.Gray-man ryhmä

Ranskalaisesta indie pelistä nimeltä Off
Amnesia
Disneyn Peter Pan
Twilight Princess
Final Fantasy VI


Juuni Kokuki!!!

K-Project - niin söpö ^^

Anbu Kakashi

Lisää Narutoa - Choji

Sengoku Basaraa

Soul Eaterin ihanat kaksoset

5 kommenttia:

 1. Moi, saanko kysyä yhtä asiaa, oon tuossa Peter pan ryhmä kuvassa oleva Kapteeni ja olisi todella kivaa jos voisit vaikka blurrata naamani tai suttaa sen? En oikeen pitänyt tuota cossia minään kivana enkä tykkää löytää kuvia tuosta cossista netistä :'D Jos voit sutata sen olisin kiitollinen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nou hätä, otan kuvat kokonaan pois! Vaikka et cossista tykännyt niin sanon silti että olitte aivan mahtavia ja varsinkin yhdessä!

   Poista
  2. aaa kiitos paljon ! ja kehuista kanssa kiitokset (╯▽╰)

   Poista
 2. Hall cosplay -kisaan pääsy on myös tuurista kiinni; sattuuko agentti juuri paikalle näkemään asua. En sitten tiedä, pitäisikö kilpailijat valita klo 12:sta jälkeen vasta, koska osa cossaajista tulee myöhemmin coniin/asun päällelaittamisessa menee aikaa... Desussa nyt vaikutti siltä, että melkein kaikki asut oli valittu ennen klo 12:sta :x Silloin ehkä ehtisi hieman enemmän kiertelemään ja katsomaan lähemmin cosseja. Tuosta agenttien tuntemisesta on vaikea mennä sanomaan, siskoni ei ainakaan tuntenut häntä pyytänyttä agenttia. Luulisi kuitenkin, ettei agenttien tunteminen tai lempisarja pitäisi tällaiseen vaikuttaa o.o Siihen en tosin sen enempää lähde kommentoimaan, kun en asiasta tiedä :D Mutta tuo valokuvaus-idea voisi olla ihan mielenkiintoinen! Samalla voisi ehkä ottaa hieman enemmän kisaajia mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuuristahan tuo on paljon kiinni - itse olin nähnyt hall cosplayn puvuista vain kolmasosan ja harrastan kuitenkin tätä cosplay bongausta aika ahkerasti.

   Onneksi olkoon siskosi puolesta!

   Suomen coniskene on aika sisäsiittoista loppujen lopuksi. Itse en voisi koskaan ryhtyä agentiksi kun tunnen niin julmetusti noita cossaajia. Jälleen kerran en sano etteivätkö X-cossaajat nasaitse paikkaansa, mutta on se vaan pirun paljon helpompaa valita sinne cossaaja, jonka sisäsaumojen tietää olevan hyvin ommeltu ;)

   Poista